Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!
Отворена Категорија

Face of the Week

Интервју со “Nickarth” – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал “Nickarth” пред нашата читателска публика, кој е “Nickarth” - кратко CV? Здраво Аперкат,first of all, мое е задоволството што сум дел од вашата рубрика. Nickarth настана сосема случајно, всушност…

Интервју со Симеон Коруноски – Face of the Week

Во рубриката Face of the Week разговараме со Симеон Коруноски, млад и амбициозен пејач со огромен потенцијал, познат по неговиот нeодолив глас и шарм. Ви ветуваме интересен разговор, "урнебесни" одговори и фотосесија која остава без здив.…

Интервју со Владимир Тодоровски – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал Владимир Тодоровски пред нашата читателска публика, кој е Владимир - кратко CV? Јас би се опишал како 19 годишник, полн со енергија и идеи кој има интерес во уметничката култура особено во танцот и…

Интервју со Деспина Царева – Face of the Week

Во рубриката Face of the Week разговараме со Деспина Царева,  познат модел на македонската јавност кој плени со својот изглед и појава. Нудиме шарм, луксуз и неодолива префинетост, уживајте со одличната фотосесија која остава без здив, а…