Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Марковски: Медицината во светот е уништена, докторите кривично ќе одговараат за ваквиот начин на лекување

93

Вело Марковски предизвика интерес во Балканот и Европа.

Тој овој пат гостуваше на српска телевизија и зборуваше за пандемијата КОВИД-19 која го обви светот, еве што изјави:

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.